Overige activiteiten

Haagse Kopklassen

Met de kopklas kom je verder!

Overige activiteiten Kopklas havo / vwo

2017-2018

Techniekdag

 

Op 13 april stond de hele dag in het teken van techniek. De meiden uit onze klas en uit een aantal brugklassen gingen met elkaar naar Siemens voor de speciale activiteit in het kader van Girlsday. Dit is een landelijke dag om meer meisjes enthousiast te maken voor techniek. De jongens gingen met de andere leerlingen uit de brugklas naar het Science Center in Delft om daar verschillende opdrachtenn die met techniek te maken hadden uit te voeren.

 

 

Kerst

 

Op donderdag 21 december hebben we het kerstdiner met de leerlingen van de Kopklas havo/vwo gehouden. Iedereen had thuis iets te eten gemaakt. Na het eten was er ook nog een feest samen met de leerlingen van de brugklas van het Edith Steincollege.

 

Certificaatuitreiking

Op woensdag 5 juli 2017 kregen de leerlingen van de Kopklas havo/vwo en Kopklas tl/havo uit handen van

mevr. Bruines, de wethouder van onderwijs van de gemeente Den Haag hun certificaat van de Kopklas van het schooljaar 2017-2018.

Certificaatuitreiking

 

Op maandag 4 juli zijn in het stadhuis van de gemeente Den Haag aan de leerlingen van de Kopklas havo/vwo en Kopklas tl/havo door de wethouder van onderwijs mevr. van Engelshoven de certificaten uitgereikt. Na een toespraak door de wethouder hebben de leerkrachten de leerlingen toegesproken.

Nog een paar foto's zijn hier te bekijken.